David Müskens

dav

Hallo! Dit is het moment om mijzelf persoonlijk voor te stellen. Mijn naam is David Müskens. Zie mij als een podotherapeut met een extra dimensie.

In 2007 ben ik afgestudeerd als Bachelor Podotherapeut aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven. Na 3 jaar fulltime te hebben gewerkt heb ik mijn sporthart gevolgd en ben ik deeltijd gaan studeren aan de Sportacademie (ALO) te Papendal. In 2011 ben ik  als Bachelor of Education afgestudeerd met als onderzoeksscriptie: ‘’De werking van podotherapeutische aanpassingen in turnschoentjes voor blessureherstel of preventie’’.

Daarna heb ik naast mijn podotherapie-baan een jaar gewerkt als vakdocent Turnen aan de sportacademie te Nijmegen. (Instituut voor Sport en Bewegen)

Vroeger heb ik zelf op nationaal niveau geturnd. Daarnaast ben ik tien jaar actief geweest als turntrainer van recreatie- tot selectiegroepen.

Door de combinatie van dit alles heb ik mezelf ontwikkeld tot dé podotherapeutisch turnspecialist op het gebied van blessureherstel en -preventie bij turn(st)ers.

Naast de reguliere therapieën ben ik afgelopen jaren in contact gekomen met zeer krachtige therapieën welke energetisch inwerken op jouw lijf (zie Emmett-therapie) en kan ik werken met de 90% van jouw hersenen die wij nog niet snappen. Hierbij spreek ik het zelfherstellend vermogen van je lijf aan. (zie Touch of Matrix).

Verder kun je mijn artikelen lezen in het blad voetvak+

Omdat in het verleden behaalde resultaten wél garantie lijken te bieden voor de toekomst nodig ik je graag uit voor een consult.

Graag tot ziens,

David Müskens

 

Maar wie ben jij eigenlijk?